PlasmaMade Film

Po več letih razvoja je PlasmaMade leta 2013 predstavil revolucionarni filtrirni sistem, ki je posebej zasnovan za kuhinjske nape.

Naš PlasmaMade Airfilter je mogoče namestiti neposredno na napo, kar pomeni, da zunanji zračni izhod ni več potreben. Prednosti tega dejstva so cenejše ogrevanje in stroški ohlajanja, saj se zrak ne ventilira zunaj, a ostaja v hiši. To imenujemo “recirkulacija.” Dodatna prednost je, da je lahko zdaj kuhinjska napa vključena v EPC izračune vašega doma, kar pomeni, da je vaša elektronska oznaka končno točna.

PlasmaMade Airfilter izloča ne le vonje kuhanja, a tudi cvetni prah in bakterije, ki jih lahko najdete v svojem domu.
Za doseganje navedenih rezultatov PlasmaMade Airfilter uporablja 4 tehnike.
Najprej plazma O2 molekule pretvori v O3 molekule in tako izloča delce, ki se vonjajo. Drugič se v elektrostatičnih zunanjih jedrih tvorijo ioni, ki prehajajo čez zrak kuhanja. Tretjič elektrostati s svojim jedrom s steklenih vlaken omogočajo, da zajamemo in shranimo grobe onesnaženosti & maščobo, ki je nato počasi odstranjena s pomočjo elektrod v jekleni notranji in zunanji mreži. Končno zunanje ogljikovo jedro odstranjuje kakšne koli snovi, kar omogoča, da filter popolnoma odstrani tako grobe kot fine delce.

PlasmaMade Airfilter je grajen tako, da učinkovito deluje najmanj 10-15 let in je v skladu z najstrožjimi varnostnimi standardi. Drugi sistemi v svoj filter pogosto vključujejo le eno tehniko, kar pa je popolnoma nasprotno od našega revolucionarnega PlasmaMade sistema.
Vsakemu PlasmaMade Airfilter priložimo certifikat resničnosti, ki ga lahko registrirate in zagotovite najboljšo storitev resničnega izdelka.
Več o izdelku PlasmaMade si lahko preberete v številnih člankih in objavah, ki jih lahko najdete na spletu. Na našem YouTube kanalu je prav tako na voljo več posnetkov.

Leta 2017 se je PlasmaMade razširil s ponudbo ogljikove serije PlasmaMade Carbon. Ti filtri so izdelani z enako idejo, kot jo imajo originalni PlasmaMade Airfilter. Glavna razlika je, da PlasmaMade Carbon Airfilter odstranjuje le vonjave, ki nastajajo med kuhanjem.

Edinstveno dejstvo o PlasmaMade Carbon Airfilter je, da smo porabili kar 2-3 leta, da smo ustvarili to visoko-ogljikovo mešanico, ki je na voljo v našem filtru.
Filtri so izdelani z visoko kakovostnih materialov, kot je črno jeklo in ABS plastika.
Ti filtri se prav tako prilegajo na vsako napo, zato PlasmaMade Carbon nudi primerno rešitev za vsak proračun.
Edinstveno dejstvo našega sistema je, da lahko PlasmaMade izdelke kadar koli zamenjate z drugimi z naše ponudbe, zato ponudbo imenujemo Vklopi & se igraj.

Upamo, da smo vam podali določeno mero vpogleda v našo filozofijo.
V prihodnosti si bo PlasmaMade prizadeval le še izboljšati svoje filtre ter koristiti vašemu zdravju ter priročnosti med kuhanjem.

Naša naslednja misija je popolno izločanje finih delcev, ki se sproščajo med kuho.
Še vedno smo prepričani, da napa z recirkulacijo ne sme zahtevati več kot 300 m3/h, da doseže zadostno srkanje zraka.

Kaj lahko od nas pričakujete

A
100% naravni postopek

Postopki vodijo v 99.9% profit.

B
Visoka zmogljivost

Mehanski pred-filter ni potreben

C
Mikroorganizmi

Filtrirajte neželjene snovi

D
Sodoben

PlasmaMade® zračni filter je v skladu z najnovejšimi standardi EU 2015.

Certifikati

TÜV Rheinland Nederland B.V. & CE
PlasmaMade® zračni filter je testiran v skladu s smernicami TÜV Rheinland Nederland B.V. & CE. To pomeni zanesljivost in varnost.

ISO 9001 certificiran
PlasmaMade® zračni filter je sestavljen v skladu s standardom ISO 9001.

Najboljše delovanje za svojo ceno
Najbolj ekonomičen plasma zračni filter v svojem razredu.

Zagotovilo kakovosti
5 letna garancija zračnega filtra plasma.filter_ass

info_pm

info_pm

latviaestoniabelgiumaustriacanadamexicoswitzerlandhungaryhongkongBosniaCroatiaAustraliaLuxembourgEgyptMalaysiaSloveniaMacaunorwayfinlandswedishfrenchitalyportugalturkeyGermanSpaindutchchinaSouth AfricasingaporedanishusarussiapolandczechEnglish